Nieuwe website Uitvaartzorg Kremer

Met trots presenteren wij u de nieuwe wordpress website van Uitvaartzorg Kremer! De website is compleet vernieuwd, fris en overzichtelijk. Hierdoor krijgt u duidelijke informatie. De website is geheel volgens responsive design opgezet, dat wil zeggen: geschikt voor weergave op zowel desktop, als smartphone, als tablet en SEO vriendelijke.

Kortom wij zijn hartstikke blij met deze nieuwe site!

Voor een ieder komt ooit het moment om afscheid te nemen van een dierbare. Dan is het fijn dat u wordt bijgestaan door een betrokken en betrouwbaar team van uitvaartverzorgers. Samen met u maken ze keuzes waarbij uw wensen en eigen inbreng voorop staan. In alle rust bekijken ze de mogelijkheden voor de uitvaart waarbij ze alle zorgen uit handen nemen, zodat er voldoende tijd is voor u om afscheid te nemen van uw dierbare. Uitvaartzorg Kremer verzorgt uitvaarten in de Achterhoek maar ook geregeld uitvaarten voor de gehele provincie Gelderland, Overijssel, Utrecht, Flevoland en Brabant.

Ze beschikken over een eigen professioneel team van verzorgers. Als uitvaartonderneming met veel ervaring zijn ze in staat om elke uitvaart te begeleiden. Of het nu gaat om de laatste zorg van de overledene, het rouwvervoer of het drukken van de rouwkaarten.

Het team van Uitvaartzorg Kremer verzorgt deze diensten geheel zelf. Het gaat om persoonlijk contact en vertrouwen. Hun uitvaartverzorgers staan dag en nacht voor u klaar.

Voor meer informatie kijk op www.uitvaartzorgkremer.nl